Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inkoopbeurs woonaccessoires en cadeauartikelen 5 en 6 september

Intertime naar showUP met oude, vertrouwde koekoeksklokken in nieuw jasje

Op 5 en 6 september presenteert het merk Domeniconi zich op showUP. Deze beurs wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer. Het Italiaanse merk is al wat jaartjes actief, maar destijds nog onder de naam Diamantini Domeniconi, laat woordvoerder Robin Punt van Intertime weten.

Na een interne reorganisatie is Domeniconi terug met een aantal nieuwe klokken. Natuurlijk ontbreken de oude vertrouwde koekoeksklokken niet en dat is ook de reden dat deze Italiaanse fabrikant zo bekend is. Robin Punt van Intertime voert dit merk exclusief in de Benelux. Hij is verheugd met de doorstart van Domeniconi. "Het was even spannend maar Diamantini euh... Domeniconi is er in geslaagd om weer een leuke nieuwe collectie te presenteren. Ik maak zelf ook nog vaak de fout om de oude naam uit te spreken...", zegt Robin, die dit merk al meer dan 10 jaar vertegenwoordigd.

Robin Punt van Sompex in zijn stand in De Woonindustrie, poserend bij een rijtje acculampen.

Naast Domeniconi is Robin ook de vertegenwoordiger van Sompex en Villeroy & Boch verlichting in de Benelux en zal op zijn stand beide collecties tonen. "Show Up leent zich ideaal om wat leuke nieuwe noviteiten te tonen, het is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar."

Ook heeft Robin een stand op De Woonindustrie in Nieuwengein. "Dus mocht je 5 en 6 september niet in de gelegenheid zijn, kom dan eens naar Nieuwengein. De VAKdagen zijn zondag 12 tot en met woensdag 14 september en op maandag 20 en dinsdag 21 september.

Meer informatie:
Intertime Klokken
www.intertimeklokken.nl 

Sompex Benelux
Robin Punt
0031-(0)653419444
Robin@tijdpunt.nl