Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hybride mengkraan Franke werkt touchfree

De keukenkraan is een van de meest gebruikte apparaten in de keuken. Franke introduceert de nieuwe Atlas Neo Sensor kraan. Dit is een hybride keukenmengkraan die touchfree werkt, maar ook beschikt over een gewone hendel. Hierdoor hoef je de kraan niet meer aan te raken en dat is vooral fijn als je bijvoorbeeld aan het koken bent, in de tuin hebt gewerkt en vieze handen hebt of gewoon tussendoor als je handen wilt wassen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



"De infrarood sensor zit links en reageert snel op handbewegingen. Comfortabel en tegelijk waterbesparend, want alleen al door de waterstroom te stoppen wanneer je je handen inzeept, bespaar je bij iedere wasbeurt minstens 3 liter water. De watertemperatuur van de touchfree functie kan naar wens worden ingesteld en gemakkelijk worden gewijzigd." 

"Een touchfree kraan bespaart ook tijd bij het koken. Zet de pan voor pastawater in de gootsteen, beweeg je hand voor de sensor en ga door met het snijden van groenten. Één handbeweging geeft gemiddeld 2,5 liter omdat de waterstroom automatisch stopt na 30 seconden."

"Aan de rechterzijde bevindt zich de gewone hendel voor een handmatige bediening voor bijvoorbeeld het wassen van groenten, het afspoelen van borden en het vullen van een karaf met verfrissend drinkwater."

"De Atlas Neo Sensor is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, zodat roest, kalk en ander vuil zich niet kunnen ophopen in of op de kraan. Het ontwerp is tijdloos en er is keuze uit de afwerkingen roestvrijstaal of Industrial Black. Er zijn modellen met een vaste uitloop of uittrekbare uitloop."

"Omdat de sensor op batterijen werkt is er geen extra stopcontact nodig in het keukenkastje. De control-unit en de losse batterijhouder zijn makkelijk te plaatsen in het keukenkastje en nemen weinig plaats in. De batterijen gaan tot wel 100.000 schakelingen mee."

Meer informatie:
Franke
www.franke.nl 

Publicatiedatum: