Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LaLee showt modellen op NajaarsVAKbeurs die ingaan op de huidige trends

In De Woonindustrie te Nieuwegein zijn de voorbereidingen voor de NajaarsVAKdagen in volle gang. Exposanten presenteren er hun nieuwste collecties en modellen. Zo ook LaLee, volgens de Nederlandse en Belgische salesmanager Sasjad Nasery, een van de grootste Europese tapijtfabrikanten die wereldwijd opereren.

LaLee was begin dit jaar, tijdens de VoorjaarsVAKdagen, een van de nieuwkomers in het B2B inkoopcentrum te Nieuwegein. In september presenteert Sasjad in de vaste showroom nieuwe modellen die inspelen op de laatste trends. 


De stand in De Woonindustrie.

Trends
''We hebben eerst zes dagen lang huisshow in onze eigen Duitse showroom. Daarna wordt deze ook in Nieuwegein gepresenteerd. LaLee speelt in op de laatste trends. Denk hierbij aan ronde vloerkleden, dat voorheen uit maatwerk bestond, meer diversiteit aan kleuren en de sheep (fluffy) vloerkleden.''

Het voordeel van LaLee vloerkleden is volgens Sasjad dat alles in eigen fabriek in Duitsland wordt geproduceerd, ze hierdoor heel snel kunnen schakelen en de prijs interessant blijft. ''We gaan jaarlijks mee met de trends en spelen hierop in. Het bedrijf levert wereldwijd aan 55 landen, dus het zijn geen specifieke collecties die per land alleen trendy zijn. We proberen wel een algemene mix te maken, die we dus in elk land op de markt kunnen brengen.'' Dit doet LaLee door een breed scala vloerkleden in diverse kwaliteiten en modellen aan te bieden.


LaLee is in Duitsland gevestigd.

VAKdagen
De NajaarsVAKdagen in De Woonindustrie vinden plaats op 12, 13 en 14 september en 20 en 21 september. 
LaLee is te vinden in Stand B091.

Meer informatie:
LaLee
Contactpersoon: Sasjad Nasery
sn@lalee.de
www.lalee.de