Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste volledige collectie Duravit ontworpen door Philippe Starck

White Tulip is de eerste complete badkamerserie bij Duravit geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en een complete kranencollectie. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal en aanhankelijk karakter. Expressieve details en tijdloos design gecombineerd met eersteklas vakmanschap en de nieuwste technologieën voldoen aan de hoogste eisen.



Met hun unieke ergonomie en het vermogen om op te gaan in een breed scala aan stijlen, zijn de veelzijdige ontwerpen van de White Tulip collectie ideaal voor elk interieur - van de gecultiveerde en verfijnde stedelijke omgeving tot de frisse en natuurlijke sfeer van een landhuis.

“Mijn samenwerking met Duravit neigde altijd van nature naar minimalistische en tijdloze ontwerpen. Toch realiseerde ik me dat deze perfectie misschien een parameter miste, een gevoel van positieve nostalgie. In plaats van absoluut tijdloze stukken te creëren, wilde ik de White Tulip collectie meer in de menselijke tijd plaatsen; het kan een oude collectie zijn die destijds modern zou zijn geweest, of een moderne collectie met herinneringen aan het verleden. White Tulip is een zeer verfijnde collectie met een sterk gevoel voor ergonomie, maar bovenal maakt het delicate en aanhankelijke het verschil.”, Philippe Starck.

Een bijzondere blikvanger is de als monoliet ontworpen, vrijstaande keramische wastafel, die afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden met wand- of vloeraansluiting leverbaar is. In dezelfde stijl overtuigt de ronde opzetwastafel met zijn esthetisch gevormde, licht naar buiten aflopende rand.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 

Publicatiedatum: