Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wastafel Ceramica Cielo toont veranderlijkheid

Ceramica CIELO presenteert Delfo, de nieuwe wastafel ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano, waar functionaliteit en esthetiek worden bevestigd als de winnende elementen van een project met een puur en essentieel ontwerp en een sculpturale en verfijnde ziel, gekenmerkt door zorgvuldige aandacht voor detail.



Gekenmerkt door een elegantie die houdt van de combinatie van strenge lijnen en zachte, symmetrische vormen, drukt Delfo zich uit door de kracht van materialen, in een spel van combinaties tussen keramiek en hout, dat leven geeft aan verschillende interpretaties van een enkele stemming, verenigd door dezelfde esthetische visie en hetzelfde vermogen om het keramische materiaal op een eigentijdse manier te herinterpreteren.

Onderscheidend kenmerk: veranderlijkheid. Minimaal en praktisch, maar ook geraffineerd, in combinatie met het kastmeubel met voordeur in massief houten driehoekige latten. Delfo, met zijn oneindige combinaties en kleine afmetingen (113cm x 52), wordt gekenmerkt door een ongeƫvenaarde veelzijdigheid. De wastafel geplaatst op een verfijnd ovaal aanrechtblad - in keramiek en verkrijgbaar in de tinten van de "Terre di Cielo" en "Acque di Cielo" kleurenreeksen - rust op een elegante hangkast in gelakt hout, verkrijgbaar in 8 kleuren en 5 houten afwerkingen, geeft een buitengewone inrichtingswaarde aan het project. De dramatische esthetische impact wordt nog versterkt in de versie met de hangende kast met de voordeur in driehoekige massief houten latten, verkrijgbaar - net als de gladde versie - in Eucalyptus, Natuurlijk Eiken, Gebleekt, Grijs en Zwart.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: