Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drukke tijden voor meubelfabrikant Asiades

Het zijn drukke tijden voor Jan-Wout Hulstein van meubelfabrikant Asiades, met vestigingen in Aziƫ en Nederland. Opvallend is dat zijn bedrijf steeds meer flexplekken inricht op kantoren. "Momenteel zijn we een project aan het afronden in Nijmegen. Dat wordt erg gaaf, iedereen is superenthousiast", geeft de directeur aan.


In Nijmegen wordt een kantoor met flexplekken ingericht.

Om het groeiend aantal klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het bedrijf uit Apeldoorn op zoek naar nieuwe werknemers. Gezocht wordt een 'ruimtelijk vormgever' c.q. stylist met gevoel voor stijl. Vooral ook iemand die voor positieve energie zorgt. Samen met Jan-Wout werkt de toekomstige styliste (met designskills) aan het creatieve deel van het productieproces van de meubelfabrikant, zo is hier te lezen



Verder wordt voor Arocca een reislustige accountmanager (internationaal) gezocht. Volgens de inhoud van de vacature een geboren verkoper die daarnaast ook de relatie goed weet op te bouwen en te onderhouden.

Arocca B.V. is het creatieve hart en verkoopkantoor van moederbedrijf Asiades BV, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van stijlvolle meubelen. De organisatie produceert en verkoopt meubels in ca. 70 landen wereldwijd.

Met vijf fabrieken in AziĆ« levert Asiades full container load aan retailers en e-tailers in meer dan 60 landen. Klanten zijn voornamelijk winkelketens in het midden tot hoog segment. Het creatief en commercieel centrum van het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn.

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com   
www.asiades.com   

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com   
www.arocca.com