Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keuze uit 36 glanzende of mat gelakte kleuren

Nieuwe versie Inda's Lilliput wastafel

Inda presenteert een nieuwe evolutie van de Lilliput serie: een versie van het kleinste wastafelmeubel in de catalogus van het merk met geïntegreerde waskom en 45° afgeschuinde voorkant.

Ontworpen om design en kleur niet op te geven, zelfs in ruimtes met een kleine breedte en diepte, wordt Lilliput 45 voorgesteld in levendige en trendy kleuren en in zijn schijnbare eenvoud is het aanpasbaar in al zijn onderdelen, om aan de meest uiteenlopende esthetische en functionele behoeften te voldoen. .



De kast, ontworpen in twee praktische afmetingen, is in staat om de smalle ruimtes waarin het zich bevindt te transformeren met een vleugje originaliteit, dankzij een reeks van 36 glanzende of mat gelakte kleuren: het front kan worden aangepast in de versie met groef of met handgreep, verkrijgbaar in chroom, wit, zwart en geborsteld nikkel afwerking.

De geïntegreerde wastafel, lineair en essentieel, wordt voorgesteld in glanzend of ondoorzichtig wit mineraalgrijs, of in 15 mat gekleurde versies - waar nieuwe geraffineerde kleuren zoals denim blauw, salie groen en varen groen opvallen - om ton-sur-ton composities of interessante combinaties met de onderliggende basis te creëren.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: