Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bestemd voor het seizoen voorjaar/zomer 2022

Kersten BV opent fysieke en virtuele showroom

"Waarom wij anders zijn dan alle andere bedrijven in onze branche? Omdat wij een neus hebben voor trends, zelf ontwerpen, goed kunnen inkopen, voorraad houden en één grote familie zijn." Dat zegt Denise van Geffen, medewerkster Marketing, Media & E-commerce van Kersten BV, een familiebedrijf sinds 1969. "Jarenlange relaties zowel aan de inkoop- als klantkant zijn bij ons heel gewoon. Maar we vínden het niet gewoon. We doen er alles aan om samen met leveranciers en klanten op te trekken", voegt ze er nog aan toe.

Volgens Denise kent Kersten BV de markt, haar klanten en hun wensen. "Het inleven in hun situatie en meedenken is onze tweede natuur. We kunnen niet anders. De één noemt het persoonlijke aandacht, wij noemen dát dan weer ‘gewoon’. Want alleen samen, door elkaars formules te kennen, elkaars uitdagingen, zijn we succesvol", laat ze namens de de voorraadhoudende importeur uit Nieuwegein weten.

"Twee keer per jaar stellen wij een nieuw assortiment samen die wij in onze (virtuele) showroom aan onze klanten presenteren. Ook dit jaar is weer druk op zoek gegaan naar nieuwe trends, sferen en belevingen."

Virtuele tour
"Vanaf augustus 2021 staat weer een nieuwe collectie voor het seizoen voorjaar/zomer 2022 in de showroom te stralen in Nieuwegein! Ook is weer de virtuele showroom beschikbaar voor een virtuele tour samen met de accountmanager. De virtuele tour wordt gekoppeld aan het webshopaccount van de klant. Op deze manier kunnen wij toch in contact blijven met onze klanten en hen op afstand inspireren en assisteren met het samenstellen van een nieuw assortiment. Op deze manier worden de klanten van over de hele wereld bereikt en geïnspireerd om de collectie van Kersten BV te kopen", licht Denise toe.

Derde generatie
Kersten BV is een groothandel voor decoratieve en lifestyle producten. De familie Kersten houdt van het ontwerpen en uitzoeken van woonaccessoires. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1946. In dat jaar begon Jan Kersten senior met het in- en verkopen van fotolijstjes. Dit gebeurde onder de naam Atelier De Zilveren Lijst. Het zou nog tot 1969 duren voordat de naam Kersten BV gebruikt zou worden. Jan Kersten junior schreef dat jaar Kersten BV officieel in. Aan het roer van Kersten staat inmiddels de derde generatie. In 1995 namen de huidige eigenaren Diederik en Jan-Hidde Kersten het bedrijf officieel over van hun ouders.

Anno 2021 ontwerpt, selecteert en importeert Kersten nog steeds producten van over de hele wereld en worden winkeliers en ondernemers op alle continenten en in 72 landen bediend. Een ervaren decoratieteam creëert tweemaal per jaar een nieuwe collectie waarin de essentie van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huisdecoratie wordt samengevat. Deze collecties brengt het bedrijf in Nieuwegein onder in diverse thema's zodat haar concepten makkelijk geïmplementeerd kunnen worden in iedere winkel of onderneming.

Meer informatie:
J. Kersten BV
Galvanibaan 14
3439 MG Nieuwegein
www.kerstenbv.nl
info@kerstenbv.nl