Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel maakt zich op voor 'halve thuiswedstrijd' Formland

Dunja Dirksen van Present Time: "Na zo'n lange tijd fijn om artikelen weer vast te houden"

Morgen, donderdag 19 augustus start voor de 36e keer vakbeurs Formland. Op deze Deense interieurbeurs gaat Present Time zich van haar beste kant laten zien. Het bedrijf uit Almere presenteert de najaarscollectie, die meer dan vijfhonderd nieuwe artikelen bevat. Dit zijn er tweehonderd meer dan de vorige collectie, toen er 'maar' driehonderd nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd werden.



Dat Present Time zich op Formland als een vis in het water voelt mag geen verrassing heten. Niet alleen omdat CEO Birger Nielsen Deens is, maar ook door de Scandinavische stijlen die terug te vinden zijn in de collecties.

Hoge verwachtingen
"Het is de eerste beurs in een lange tijd die we weer gaan bezoeken. We zijn zeer benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen, maar we zijn erg positief ingesteld. Van klanten krijgen we positieve reacties, dus de verwachtingen zijn hoog", vertelt Dunja Dirksen, marketingmanager bij Present Time.

Een fysieke beurs is echt een aanvulling op de digitale beleving. "Sommige artikelen moet je gewoon vast kunnen houden. We zijn erg blij dat we op Formland weer aan iedereen kunnen laten zien dat wij een mooie, vernieuwde collectie hebben. Daarnaast is iedereen natuurlijk welkom in onze showrooms in Almere en voor Light & Living in Noordwijk."



Formland

Op de stand zullen de merken PT, Leitmotiv en Karlsson van het interieurlabel te vinden zijn. Bezoekers kunnen een totaalaanbod van homedeco producten verwachten, met onder andere klokken, glaswerk, kandelaars en beeldjes. Tevens zijn er voor het eerst 'cozy comfort' producten te bezichtigen, zoals dekentjes en kaarsen, die de kandelaars aanvullen.

Van 19 t/m 22 augustus zal de Scandinavische woon- en designbeurs Formland in Herning gehouden worden. De beurs presenteert al tientallen jaren de nieuwste trends in Nordic design en interieur. Ruim 400 exposanten, voornamelijk uit Denemarken en de overige Scandinavische landen, zullen aanwezig zijn op deze 4-daagse design vakbeurs.

Present Time is te bezoeken op stand H6030.

Meer informatie
Present Time
Televisieweg 60
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com