Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goods op Trendz met bijzondere klokken, glasschilderijen, lampen en droogbloemen

Goods by Goedegebuure staat van 22 t/m 24 augustus met een breed en origineel assortiment op Trendz Najaar 2021 in Gorinchem. In hun stand F 108 zijn te vinden: (tandwiel) klokken, diverse soorten glasschilderijen, mooie lampen en droogbloemen zoals Pampas (Silvy) en Miscanthus.

Specialist in klokken en droogbloemen
De Importeur mag zich expert noemen in klokken, met meer dan 100 verschillende klokken op voorraad. Ook is Goods by Goedegebuure gespecialiseerd in droogbloemen. Naast veel soorten en kleuren, heeft het bedrijf diverse droogboeketten en arrangementen. Voor zowel de klokken als de droogbloemen zoekt de importeur
continue naar nieuwe soorten.

 
Trendy glasschilderijen en dierenlampen
Geheel volgens de laatste trends heeft Goods een gevarieerd aanbod aan glasschilderijen. Ze zijn er met diverse afbeeldingen, in kleur en zwart/ wit, met en zonder lijst, in verschillende maten en Goods heeft zelfs ronde glasplaten. Verder heeft de importeur veel soorten dierenlampen in goud en zwart. Denk aan een grote Pinguïn, Giraffe en Flamingo.

Meer informatie:
Goods by Goedegebuure
daisy@goods-by.nl
www.goods-by.nl 

Publicatiedatum: