Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nog gratis kaarten te verkrijgen

Raw Materials maakt zich op voor woon- en designbeurs

Volgende week 19 t/m 22 augustus zal Raw Materials deelnemen aan de Scandinavische woon- en designbeurs Formland in Herning (Denemarken). De beurs presenteert al 33 jaar de nieuwste trends in Nordic design en interieur. Ruim 400 exposanten, voornamelijk uit Denemarken en de overige Scandinavische landen, zullen aanwezig zijn op deze 4-daagse design vakbeurs. Formland is de afgelopen 34 jaar 67 keer gehouden in het congrescentrum van Herning. 



Raw Materials, dat bekend staat om haar selectie unieke vintage meubelen en accessoires, zal in Denemarken haar nieuwe collectie tentoonstellen. Op de stand zullen veel producten te vinden zijn die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.

Tevens heeft het Amsterdamse bedrijf goed nieuws voor mensen die op het laatste moment beslissen om naar de beurs te gaan. Voor hen geeft het FSC-gecertificeerde bedrijf nog enkele gratis kaarten beschikbaar. Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Raw Materials.



Van 19 t/m 22 augustus is Raw Materials te bezoeken op woon- en designbeurs Formland in Herning. Het FSC-gecertificeerde bedrijf staat in hall J, stand J7260.

Meer informatie:
Raw Materials Amsterdam
Casablancaweg 12
1047 HP Amsterdam
020 68 67 757
sales@rawmaterials.eu
www.rawmaterials.eu