Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurmerk komt met verrassing op een grotere stand

Lex Tiggeler van Richmond Interiors: "We willen iedereen het beursgevoel teruggeven"

"Ik heb het beursgevoel gemist. Het opbouwen, ernaartoe leven, de stand die volloopt en iedereen de nieuwe collecties laten zien", zo begint Lex Tiggeler, eigenaar van Richmond Interiors.
Bij het bedrijf uit Obdam kunnen ze niet wachten totdat de eerstvolgende beurs weer begint. Het bedrijf laat er geen gras over groeien en gaat groots uitpakken tijdens Meubelbeurs Brussel. Die beurs is voor Richmond de eerste sinds lange tijd.

"Het is bijna twee jaar geleden dat we op een beurs hebben gestaan, dus we kunnen niet wachten. In België willen we iedereen het beursgevoel teruggeven. Daarom hebben we op de stand een extra grote ruimte gereserveerd voor een bar/restaurant, zodat iedereen heel de dag kan eten en drinken", vertelt Lex enthousiast.
Eerdere jaren had het interieurmerk een stand van ongeveer 300m2. Van zondag 7 t/m woensdag 10 november zal het bedrijf een showroom hebben van 40 meter breed, goed voor een oppervlakte van ruim 400m2.


Eigenaar Lex Tiggeler in de showroom van Richmond Interiors.

Verschil huisshow en beurs
Het afgelopen jaar heeft Richmond Interiors het wegvallen van de beurzen voornamelijk opgevangen met huisshows. Dat heeft volgens Lex goed gewerkt, maar toch niet het zelfde is als een beurs. "Op een beurs kom je mensen tegen die je op een huisshow bijvoorbeeld niet rond ziet lopen. Dit zijn juist vaak de mensen die op de stand onverwachts producten tegenkomen die ze leuk vinden."

Hoge verwachtingen
Lex vervolgt: "Natuurlijk hebben we geen idee of het een succesvolle beurs gaat worden, maar we willen het een feestje maken voor de mensen die komen. Vanuit Nederland verwacht ik wel dat alle winkeliers weer naar Brussel komen. Dit omdat de veiligheid goed geregeld is en je in een dag op en neer kan rijden. Het is alleen nog even afwachten of er geen overheidsrestricties komen vanuit België, die het bezoek voor bezoekers uit het buitenland belemmeren."

Overige beurzen
Waar Richmond Interiors voorgaande jaren op Maison & Objet in Parijs een stand van 300m2 had, is dat dit jaar een ander verhaal. Komende editie zal het bedrijf niet deelnemen aan de Franse beurs. "Ik wil eerst de sfeer proeven", licht Lex toe. "Misschien staan we er volgend jaar januari weer."

Sinds begin 2021 heeft het interieurlabel een permanente toonzaal in Brühl (Duitsland). "De showroom wordt dusdanig goed bezocht dat we nog twijfelen of we volgend jaar januari naar Ambiente zullen gaan. Daarbij moet wel gezegd worden dat je wat aanloop van nieuwe klanten mist. Voor nu zijn eerst alle pijlen gericht op Brussel", sluit Lex af.

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
[email protected]
www.richmondinteriors.nl