Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verisure introduceert slimme beveiligingstechniek

Verisure, specialist in beveiligingsoplossingen, introduceert de Verisure beveiligde toegang voor totale controle en beveiliging van elke entrée. Met het pakket Beveiligde toegang worden slimme apparaten zoals een videodeurbel en een slim slot gecombineerd met een alert beveiligingssysteem en persoonlijke beveiliging. Zo krijgen bewoners volledige controle over en inzicht in wie hun huis betreedt, ook als zij zelf niet thuis zijn.Het pakket Beveiligde toegang bestaat uit een slimme deurbel (Arlo), een slim slot (Verisure Lock Guard) en de Verisure Keyfob, waarmee elk Verisure-alarm van afstand kan worden bediend. Alle devices communiceren met het alarmsysteem en met de meldkamer van Verisure. Hierdoor biedt het Beveiligde toegang pakket niet alleen ultiem gebruiksgemak, maar ook de best mogelijke beveiliging.

Controleer en beheer wie binnenkomt
Beveiligde toegang geeft bewoners volledige controle en beheer over wie er de woning betreedt. Gaat de deurbel? Je wordt direct ge-videobelt zodat je kan zien wie er voor je deur staat. Als blijkt dat het een vertrouwd iemand is, bedien je op afstand het slimme Verisure LockGuard deurslot om toegang te verlenen.

Vertrouw je niet wie er voor de deur staat? Dan houd je de deur gesloten. Mocht er toch worden ingebroken, dan gaat uiteraard het alarm af en wordt de meldkamer ingeschakeld. Zij kunnen meekijken via de eigen camera’s in huis of via de deurbel. Bovendien kan de meldkamer, na een geverifieerde melding, via de Verisure LockGuard de politie of ambulance toegang verlenen tot de woning, zonder dat men de deur hoeft te forceren.

Samenstelling pakket Beveiligde toegang Verisure Beveiligde toegang biedt diverse producten voor een complete beveiliging en beheer van de toegang tot jouw woning. Het pakket is naar wens samen te stellen, zodat het voldoet aan ieders persoonlijke situatie en wensen.

Consumenten met een Verisure-alarmsysteem kunnen Beveiligde toegang eenvoudig toevoegen aan hun bestaande systeem. Zowel de doorbell als de smartlock staan direct in verbinding met de meldkamer, die binnen enkele seconden de melding kan delen met de politie zodat er hulp geboden kan worden.

"We zien dat consumenten hun huis vaak proberen te beveiligen met losse, slimme producten”, zegt Yvette Dijkman van Verisure. “Bij installatie van de Verisure Beveiligde toegang wordt de doorbell optimaal gericht, zodat je zo weinig mogelijk blinde hoeken hebt. Omdat het een onderdeel is van het alarmsysteem waarbij je met de doorbell alleen de voordeur beschermd zorgt de rest van het systeem ervoor dat favoriete spots van inbrekers zoals de achtertuin, ook in de gaten worden gehouden. Daarnaast wordt er rekening gehouden de privacy van buren en zal de camera zo min mogelijk gericht staan op de openbare weg. De combinatie van een alarmsysteem en de Beveiligde toegang zorgt dus niet alleen voor optimaal gemak, maar ook ultieme beveiliging.”

Meer informatie:
Verisure
www.verisure.nl 

Publicatiedatum: