Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Levenslange bescherming tegen vlekken, vocht en geuren''

Crypton Home stoffen transformeren elke vezel op moleculair niveau

Crypton Home is een geconstrueerde, hoogwaardige bekledingsstof. Het transformeert elke vezel op moleculair niveau, biedt het levenslange bescherming tegen vlekken, vocht en geuren. Het is duurzaam en tegelijk zacht en mooi.

Waarom Crypton Home?
Meubilair gestoffeerd met Crypton Home stof betekent dat gemorste vloeistoffen er zo af rollen, vlekken zijn eenvoudig te schoon te maken en geurtjes houden geen stand. Gezinnen?
Kinderen? Huisdieren? Echtgenoten? Feestjes? Noem maar op. Zacht, mooi, en gemakkelijk schoon te maken, deze verbazingwekkende en krachtige geïntegreerde bescherming duurt de het leven van de stof. Dus kies voor licht en helder en geef zoveel feestjes als je wilt! Nu, kun je ontwerpen zonder compromissen.

Waar wordt het het beste gebruikt?
Overal! Crypton Home is ideaal voor woningen met kinderen, huisdieren, slordige volwassenen en mensen die graag entertainen. Daarom werkt het geweldig voor drukbezochte ruimtes en ruimtes waar eten en drinken aanwezig zal zijn. Dus, keuken stoelen, barkrukken, eetkamer stoelen, familie zitbanken, hoofdeinden, spelletjeskamers en speelkamers zijn allemaal goede locaties voor Crypton Home Stof.

Hoe is het anders dan andere performance stoffen?
Crypton Home is niet beperkt tot één vezeltype en kan worden gebruikt in een grote verscheidenheid van weefsel constructies. Hierdoor kunnen we een enorme selectie selectie van patronen, kleuren, texturen, en een zeer zachte hand. Crypton Home stof is geclassificeerd in vele programma's van meubelfabrikanten die een geweldig product bieden voor een geweldige prijs. Het wordt verwerkt in Kings Mountain, NC, of Valdese, NC. En omdat Crypton de wetenschap... de wetenschap van vlek-, vocht-, en geurweerstand gedurende 23 jaar, brengen wij een expertise die ongeëvenaard is in de industrie.

Kan het buiten worden gebruikt?
Crypton Home is niet bedoeld voor buitengebruik

Spoelt het weg?
Crypton Home is geen topische behandeling en zal niet wegwassen. Elke vezel is ingekapseld in de juiste formuleringen... om levenslange bescherming te bieden.

Werkt Crypton Home op alle vezels en texturen?
Wij ontwikkelen de technologie voor Crypton Home om het beste te werken met de vezelsamenstelling om ervoor te zorgen dat onze belofte van prestatie consistent werkt op een brede variëteit vezels. Hierdoor zijn bijna alle vezels beschikbaar op dit punt. Alle producten worden vooraf getest als een proefmonster om ervoor te zorgen dat de productie gaat leveren op onze prestaties en onze merkbeloften nakomen.

Is het gemaakt in de VS?
Crypton Home Fabric wordt verwerkt in North Carolina

Moeten klanten een garantie kopen?
Garantieprogramma's bieden vaak bescherming tegen extra ongelukken die verder gaan dan de prestatie-eigenschappen van Crypton Home Fabric. Het is dus een persoonlijke beslissing welk niveau van bescherming je wenst voor jouw investering.

Kan het allergieën irriteren?
De technologie die wordt gebruikt om Crypton Home Fabric te maken, heeft geen invloed op allergieën. De Crypton Home-technologie is verkieslijk voor het milieu en behaalde de GREENGUARD Gold certificering voor gezondere binnenluchtkwaliteit. Bezoek www.greenguard.org om meer te lezen over
het certificatieproces.

Wat als een vlek er niet uit gaat?
Bezoek onze Care and Cleaning Support pagina (www.crypton.com/support/cleaningcare/) voor onze aanbevolen vlekreinigingsinstructies. En vergeet niet dat sommige vlekken gemakkelijker te reinigen zijn dan andere. Soms is afspoelen en herhalen de volgende stap.

Wat is het beste onderhoud voor Crypton
Home stof?
We raden je aan de bekleding jaarlijks te reinigen met een warmwaterextractiemachine, meestal geleverd door een tapijtreinigingsbedrijf bedrijf dat ook stoffering reinigt. Op tussen de diepe reinigingsbeurten door, moet u ervoor zorgen dat u vlekken snel te reinigen.

Meer informatie:
Crypton Europe
www.crypton.com/europe 

Publicatiedatum: