Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BlueNow introduceert onderdelenbibliotheek en experimenteerruimte

BlueNow, een online winkel voor licht en lifestyle, introduceert haar onderdelenbibliotheek en experimenteerruimte. Het Groningse bedrijf heeft recentelijk vanuit het bedrijfsleven veelvuldig de vraag gekregen of er geen mogelijkheid is om op basis van bepaalde verlichtingsonderdelen te kunnen experimenteren.

Sinds 2013 levert BlueNow onderdelen voor verlichting via onder andere het merk Creative Cables. Met deze onderdelen helpt BlueNow particulieren en bedrijven om lampen zelf te maken.



Onderdelenbibliotheek & experimenteerruimte 
Met haar onderdelenbibliotheek en experimenteerruimte verwacht BlueNow aan deze vraag te kunnen voldoen. Hier is een ruime collectie materialen beschikbaar en onder begeleiding van een onderdelenspecialist kan er op de locatie in Groningen aan armaturen worden gewerkt.

Ook professionals zoals stylisten en architecten kunnen bij BlueNow terecht om een halve dag te experimenteren met materialen. Uiteraard zullen de geldende coronaregels in acht worden genomen en onder andere gebruikt gereedschap worden ontsmet.

In de experimenteerruimte zijn allerlei soorten fittingen, lichtbronnen, lampenkappen, plafondkappen en snoeren aanwezig om iets samen te stellen. Daarnaast is het onder begeleiding mogelijk met de configuratortool een complete armatuur naar wens samen te stellen.

Meer informatie:
BlueNow
Osloweg 1
9723 BE Groningen
0646 55 57 87
info@bluenow.nl
www.bluenow.nl

Publicatiedatum: