Eijffinger start samenwerking met Modulari

"Toen wij met Modulari in contact kwamen en zij ons lieten weten dat zij graag met ons wilden samenwerken, hoefden wij niet lang na te denken. Met Modulari kan je persoonlijke wandcollages maken", vertelt Sanne Ribbers van Eijffinger. Binnen de mogelijkheden die Modulari al bood heeft het bedrijf nu ook Eijffinger toegevoegd aan de opties."Op de hexagon voor aan de muur kunnen klanten sinds kort kiezen voor een print van ons behang. Ze kunnen op deze manier op een speelse wijze het behang terug laten komen in hun interieur." 

Vijf dessins om uit te kiezen 
De Eijffinger wandpanelen prikkelen je zintuigen. Ieder paneel is bekleed met echt Eijffinger behang. Perfect passend gelijmd op een zwart forex paneel van 5 mm dik. Er zijn 5 verschillende dessins, elk in 3 maten.
Leaves: Waan je een globetrotter met dit bladmotief dat geïnspireerd is op de traditionele batik techniek. De structuur doet aan als stof en de kleuren zijn helemaal van nu!
Croco: Deze fluweelzachte croco geeft een vleugje safari aan je interieur. De eigentijdse diepe tint kan je perfect combineren in een collage met bijvoorbeeld zwart/wit foto's.
Snake: Dierenprints zijn hot! Dus wat dacht je van deze geschubde snake? Hier komen textuur, glans en karakter op prachtige wijze samen.
Copper: Deze kurk met in de achtergrond glanzende koperfolie geeft de collage dynamiek en een vleugje glamour. 
Flowers: Laat het verleden en heden met elkaar versmelten in deze lijngetekende bloemen die geplukt lijken te zijn uit eeuwenoude etsen. De toepassing van metallic inkt geven deze bloemen een gouden glans. 

Meer informatie:
Eijffinger
www.eijffinger.com

Modulari
www.modulari.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven