Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ralf Koch keert terug op het oude nest

De Nederlandse meubelfabrikant Leolux krijgt een nieuwe salesmanager voor Duitsland. Vanaf 1 augustus 2021 krijgt Ralf Koch de leiding over de Duitse verkoopafdeling.

Koch kent het familiebedrijf en werkte in de jaren 90 voor Leolux. Na een lange periode bij de Sede keert hij nu terug naar zijn roots. Tijdens het event Brands Uniteds van 19 t/m 21 september 2021 in het Leolux Design Center Krefeld gaat Koch zijn rentree maken. "Ik kijk er naar uit om onze dealers en langetermijnpartners voor de eerste keer persoonlijk te verwelkomen", aldus Ralf Koch.


Leolux verwelkomt Ralf Koch als nieuwe salesmanager voor Duitsland.

Tim Groneberg is verantwoordelijk voor de verkoop in Oostenrijk, Zwitserland en Zuid-Tirol. Alle internationale zaken, evenals de verantwoordelijkheid van de GmbH, blijven in handen van René Nieuwendijk. Leolux is volgens de onderneming optimistisch over de toekomst en voelt zich, met een groter team, goed gepositioneerd voor verdere groei.

Bron: Möbelmarkt

Meer informatie:
Leolux
077-387 72 22
info@leolux.nl
www.leolux.nl

Publicatiedatum: