Organisatie inkoopbeurs spreekt Sietse Hoogstede van Decostar

Trendz laat zich onderdompelen in kerstsferen

Het team van Trendz gingen op bezoek bij de gloednieuwe en uitgebreide showroom van Decostar om haar assortiment te bekijken. Na het overnemen van een aantal geurmerken kunnen zij zichzelf terecht een totaalleverancier noemen op het gebied van woondecoratie. Er werd gesproken met Sietse Hoogstede, hoofd marketing en styling, over de nieuwe merken voor komend najaar.

"Het eerste wat ons oog trok bij binnenkomst was de 3D klokkenwand, iets wat Decostar op de beurzen ook presenteert. Terwijl we een kopje koffie dronken uit de nieuwe servieslijn, hebben we de trendy stoelen uitgetest", meldt het Trendz team in een blog.Ze vervolgt: "Waar we ons onderdompelen in de kerstsferen met prachtig gedecoreerde kerstbomen, sterren, lampjes en glitters leek het bijna alsof we ons al op de beurs waanden. We hebben gelijk een voorproefje genomen op deze sfeervolle najaarscollectie en weten alvast wat jullie met eigen ogen kunnen bewonderen tijdens Trendz."

Een paar stappen verder presenteert Decostar al de voorjaarscollectie van 2022. Er worden al nieuwe producten besteld door klanten. Aansluitend tentoonstelt het bedrijf de collectie zijden bloemen, van voorjaarsbloemen tot stijlvolle goudkleurige decoratietakken.

Geurmerken
Decostar is sinds begin dit jaar distributeur van de geurmerken Ashleigh & Burwood, Greenleaf, Village Candle en Vellutier. "De overname van deze merken is in een stroomversnelling terecht gekomen waardoor we binnen korte tijd veel zaken moesten regelen, dit was even schakelen om ervoor te zorgen dat we de juiste voorraadsituatie konden realiseren. Inmiddels verloopt dit soepeler en kunnen we de klant van de juiste informatie voorzien en de gewilde geurartikelen uitleveren", zo laat Sietse Hoogstede weten.

Lees hier het hele artikel.

Meer informatie:
Decostar
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nlĀ 
www.decostar.nl

Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven