Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Green Product Award gestart

De organisatie achter de Green Product Award uitreiking is in volle gang. Zowel start-ups als gevestigde namen kunnen zich voor deze prijs inschrijven. Voor concepten die nog niet op de markt verkrijgbaar zijn is er de Green Concept Award. De deelname voor beide onderscheidingen is vanaf nu geopend. Producten en diensten voor de Green Product Award 2022 en de Green Concept Award 2022 kunnen tot 1 november 2021 worden ingestuurd.

Beide awards worden uitgereikt voor 12 gebieden: Architecture & Tiny Houses, Building Components, New Materials, Consumer Goods, Fashion, Handicraft, Interior & Lifestyle, Kids, Kitchen, Mobility, Sport en Workspace. Daarnaast is er nog een award voor inzendingen die extra duurzaam zijn in hun toepassing. De Green Concept Award is in samenwerking met de IKEA Stiftung. Deelname is gratis voor studenten.



De winnaars worden geselecteerd in drie fasen: na een preselectie volgen de nominaties en daarna worden de winnaars bekendgemaakt. Deze aankondiging volgt al halverwege december dit jaar. Naast het oordeel van de jury zijn er ook 2 publieksawards (een voor Product en een voor Concept) te verdienen.

De feestelijke award uitreiking en de tentoonstelling van de winnaars vindt plaats in maart 2022 tijdens de IHM International Crafts Fair en loopt tegelijk met de Munich Creative Business Week in de Beierse hoofdstad.

Meer informatie:
Green Product Award
www.gp-award.com

Publicatiedatum: