Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blomus en Duitse designer introduceren serviescollectie

Blomus, dat bekend staat om haar woonitems, meubelen, servies, badkameraccessoires en loungemeubelen, brengt een nieuwe serviescollectie uit: Sablo. Deze is ontworpen door de Duitse Frederike Martens. Het servies is geïnspireerd op aarde, wind, vuur en lucht. Dat meldt Keuken en Design.



“De gedeeltelijke beglazing van de kopjes, kom, borden en ander serviesgoed lijkt op een stroom water die over de buitenkant stroomt”, vertelt een woordvoerder van de fabrikant. “En de lichtroze vlekken in de ruwe klei van het bakken geven elk item zijn significante, unieke persoonlijkheid.”

Het oorspronkelijke idee van de ontwerper was ook om een ​​servies te creëren dat een veelvoud van zintuigen aanspreekt en meer te bieden heeft dan alleen esthetiek. “Wanneer je de objecten aanraakt en vasthoudt, is het tactiele element duidelijk en krijg je een idee van het gewicht, het materiaal en hoe het oppervlak verschuift van geglazuurde naar ruwe, gebrande klei", laat de organisatie weten.

Bron: Keuken en Design

Publicatiedatum: