Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Light + Building combineert twee werelden

De vakbeurs Light + Building die in Frankfurt gehouden wordt zal vanaf de volgende editie twee werelden combineren: de digitale wereld en de fysieke wereld. Tegelijkertijd, en een week na de verlichtings- en gebouwtechniek beurs is het mogelijk om de Light + Building Digital Extension te bezoeken. De digitale ontmoetingsplek staat van 13 t/m 25 maart 2022 online, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor netwerken, kennisuitwisseling en ontmoeting.



Iris Jeglitza-Moshage, Senior Vice President Technology Shows, Messe Frankfurt: "We beginnen met een nieuw format en bouwen een brug tussen de fysieke en digitale wereld. Om alle geïnteresseerde partijen markttoegang te kunnen bieden, zijn aanvullende digitale functies nu echter een essentieel onderdeel van de programma's van alle internationale evenementen."

Het digitale platform heeft drie hoofdtoepassingen om ervoor te zorgen dat iedereen vindt wat hij zoekt: op basis van interesses, expertisegebieden en taal vindt een digitale matchmaking plaats tussen exposanten en deelnemers, tussen de deelnemers onderling en met betrekking tot de programma's van evenementen.

Lees hier het hele bericht.

Publicatiedatum: