Flinke order voor Vepa en .pet projectinrichters

Vepa the furniture factory en .pet projectinrichters zijn de komende vijf jaar leverancier van het kantoormeubilair van Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. Een keuze op basis van innovatie en duurzaamheid.


V.l.n.r. Johan Dijkink van SWO De Wolden Hoogeveen, Harry Van Der Stouwe van .pet projectinrichters en Janwillem de Kam van Vepa.

Samenwerkingsorganisatie (SWO) De Wolden Hoogeveen heeft de levering van kantoormeubilair gegund aan Vepa en .pet projectinrichters in Hoogeveen. De ambtelijke organisaties van Gemeente Hoogeveen en Gemeente De Wolden vormen één organisatie: Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen.
De SWO was met deze aanbesteding op zoek naar een geschikte partner op het gebied van kantoorinrichting. Hierbij gaat het niet alleen om het leveren van meubilair, maar ook om een adviesrol waarbij de leverancier kan adviseren en op een innovatieve en duurzame wijze de kantoorgebouwen kan inrichten. Vepa en .pet projectinrichters zijn samen met regionale partners de uitdaging aangegaan en hebben de aanbesteding gewonnen.

Vepa en .pet zijn met de SWO een overeenkomst aangegaan voor vijf jaar, met aansluitend vijf verlengingsopties van één jaar. De handtekeningen zijn gezet door Johan Dijkink van SWO De Wolden Hoogeveen, Harry Van Der Stouwe van .pet projectinrichters en Janwillem de Kam van Vepa.

Met de nieuwe raamovereenkomst worden de volgende doelstellingen nagestreefd:
- Het ontwikkelen van een ‘kantoor-huisstijl’ voor de SWO met daarbij een uniforme uitstraling van het standaard meubilair.
- Meubilair gebaseerd op de visie ‘Moderne Werkomgeving SWO’.
- Het (mede)ontwikkelen van een circulaire kantooromgeving met circulair meubilair.
- Een goede bijdrage leveren aan de werkomgeving van de medewerkers.
- Circulariteit op een positieve manier zichtbaar maken.

"We zijn erg blij dat we deze mooie opdracht samen mogen invullen. Door de brede scope van het project kunnen we onze toegevoegde waarde op het gebied van inrichting, dienstverlening en circulariteit optimaal invullen. We zien uit naar een mooie samenwerking." 

Meer informatie:
Vepa
www.vepa.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven