Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Stenen vloeren anno 2021 nog steeds populair'

Interfloor vernieuwt Dynamic Stone vloer

Interfloor, leverancier en distributeur van tapijt en vinyl, introduceert de vernieuwde Dynamic Stone. Volgens het bedrijf uit Zwartsluis is deze vloer de enige Black Tex PVC-vloer. De uiteenlopende en naadloze PVC-vloer Dynamic Stone heeft wederom een aanvulling gekregen. Set 1/2 en 2/2 – 2021 bevatten nieuwe en actuele kleuren van het allover betondessin. Tevens heeft de vloer een extra large tegeldessin met betonlook tegels van 50 x 50 cm.



Vloer als podium 
Het breed toepasbare allover dessin (400 serie) is naast natuurlijke grijstinten tevens beschikbaar in een koperkleur. "Een vloer die opvalt, een vloer waar je een absoluut statement mee kan neerzetten en samen met natuurlijke materialen als hout, leder en natuursteen", zo laat Interfloor in een persbericht weten.

Dynamic Stone
Het XL tegeldessin (800 serie) leent zich niet alleen voor extra grote ruimtes maar is ook geschikt voor een kleine ruimte. Volgens Interfloor leent dit extra lange voorwerp zich voor toepassing in de commerciële sector, van aula’s tot ontvangsthallen, restaurants of theaters.

Residentieel en commercieel
De onovertroffen Black Tex Backing verschaft samen met de Dynamic vinylcollectie meerdere voordelen. De natuurgetrouwe PVC designvloer is tot 40 m2 los te leggen, stabiel en vormvast, onderhoudsarm, duurzaam en praktisch. De kind- en huisdiervriendelijke vloer is tevens bestand is tegen water.



Rustiek halfsteens tegel- en uniek kiezeldessin
De reeds bestaande set bestaat uit een halfsteens dessin van rustieke beton-marmer tegels (600 serie) met een formaat van 50 x 25 cm. Interfloor: "Stenen vloeren zijn anno 2021 nog steeds uiterst populair onder interieurontwerpers waarbij de betonlook tegel helemaal past binnen de industriële en ‘Modern Minimal’ woontrend. Het tegeldessin van Dynamic Stone is geschikt voor iedere ruimte waar een chique of landelijke uitstraling gewenst is."

Verrassend anders is het kiezeldessin (200 serie). Speels doch kordaat. Inhakend op de ecostijl en een match met het op de natuur geïnspireerde wonen. Een kiezelvloer geeft een natuurlijke zuidelijke/exotisch uitstraling en past overal waar water stroomt.



Meer informatie
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
(038) 386 62 22
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: