Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonboulevard krijgt nieuwe eigenaar

Mitiska Reim, de in Brussel gevestigde specialist in retailvastgoed, versterkt haar positie in Nederland met de overname van een retailpark in Arnhem. Onder meer Praxis, Leen Bakker, Keukenconcurrent, Brugman, TotaalBED, Morgana Damminga, Vloer het Zelf, Carpet Right, Sanitairwinkel en Swiss Sense hebben een vestiging op de woonboulevard in Gelderland.



In samenwerking met Glow Real Estate heeft Mitiska Woonboulevard Arnhem verworven. Het retailpark heeft een bruto verhuurbare oppervlakte (BVO) van 23.200 m², verdeeld over 15 units verspreid over vier gebouwen.

Bram Thomas, Investment Director voor België, Frankrijk en Nederland, van Mitiska Reim: "Deze recente acquisitie is een volledig bezet retailpark met een evenwichtige huurdersmix en een stabiele cashflow op lange termijn." Verder geeft hij aan dat zichtbaarheid van de website, het optimaliseren van de retailmix en het herpositioneren van Woonboulevard Arnhem als een go-to retail bestemming hoog in het vaandel staat.

Meer informatie:
Woonboulevard Arnhem
Venlosingel 17
6845 JL Arnhem
www.woonboulevardarnhem.nl

Mitiska Reim
Pontbeekstraat 2
1702 Dilbeek
info@mitiska-reim.com
www.mitiska-reim.com

Publicatiedatum: