Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DWI volop in beweging richting het najaar

Net als het internet blijft ook De Woonindustrie (DWI) de komende zomerperiode toegankelijk. Het inkoopcentrum houdt de deuren open voor bezoekers die op afspraak naar een van de ruim 160 exposanten willen komen. Samen zijn ze goed voor zo'n 190 interieurmerken. Die maken zich op voor de najaarsVAKdagen, gepland op 12, 13 en 14 september plus 20 en 21 september. Woordvoerder Jan Hogenkamp heeft nog interessant nieuws te melden. "Op zondag 12 september wordt de Consumentendag gehouden. Het licht daarvoor staat op groen", laat hij desgevraagd weten.

Uiteraard houdt de directie van het Nieuwegeinse B2B-inkoopcentrum een slag om de arm, want de hoge coronabesmettingen blijven zorgelijk. "Zeker ook voor beursorganisaties wordt het de komende weken spannend. Als De Woonindustrie hebben wij het voordeel dat wij vrijwel alleen met vaste exposanten mogen werken. Onze locatie, van 35.000m2, maakt het mogelijk dat wij bezoekers veilig en verantwoord kunnen ontvangen."

Positief gestemd
Bezoekers van de komende VAKdagen kunnen zich sinds 21 juni registreren. "Het aantal aanmeldingen is inmiddels mooi op gang gekomen", vervolgt Jan. "We zijn voor de komende editie positief gestemd. Uiteraard hopen we dat we minder coronamaatregelen hoeven te nemen dan tijdens de voorgaande twee edities.
Wat het ook wordt, de VAKdagen gaan sowieso door. We hebben een fijn programma voor het najaar ontwikkeld, waaronder de Consumentendag die op de eerste VAKdag gepland staat. Wel onder voorbehoud, want als de besmettingen verder oplopen, dan gaat deze wellicht niet door. Maar daar gaan we vooralsnog niet vanuit."

Tijdens het VAKevent wordt er mede dankzij een bijdrage van alle exposanten weer voor een gratis catering gezorgd. DWI hoopt de interieurbranche dan ook weer in de volle breedte te mogen ontmoeten de komende tijd.

Jürgen Swinnen en Tita Dupont van Technogel, dat op het laatste slaapevent naast de complete collectie matrassen en kussens, ook matrassen in een nieuwe complete boxspringset showde.

Vakbeurs Slapen
Zoals eerder gemeld, staat ook Vakbeurs Slapen gedurende die vijf dagen op het programma. De betrokken slaapexposanten trekken weer gezamenlijk met elkaar op zoals ze dat in september 2020 en april 2021 ook deden. Bezoekers worden op een ontbijtje getrakteerd. 
Tot heden hebben de volgende merken zich aangemeld: Hasena, Boxspring Design, Van Landschoot, Henson Design, Axelsson, Adova, Cox, Somnus, Harrison Spinks, RUF Betten, Tekvor Care, Acro Bedding, Equilli, Redcorner  beds, QBoxx, Technogel, Confortluxe, BEKA, Swissflex, Rowa, Ultima, Van Os, Bedding Concepts, Hypnos, Viking, Dauny, Kreamat, Recor en Velda. De kans is groot dat er nog een aantal bijkomen.

Interieurprofessionaldag
De Woonindustrie is ook al volop plannen aan het maken voor na de VAKdagen. Elke eerste maandag van de maand is het Marketday XL (van 10.00 - 17.00 uur). Die van 4 oktober staat in het teken van interieurprofessionals. In samenwerking met BNS Crisp (beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist) en NIA Academie, dat zich inzet voor de professionalisering van de interieurbranche door middel van onderwijs. Kort geleden nam het particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers, het vijfde leslokaal in gebruik op DWI. Op die 4e oktober worden verschillende workshops gehouden. Ook komt er een spreker die ingaat op de actualiteiten.

Project & Interieur
Een maand later, ook weer op de eerste Marketday XL van de maand, in dit geval november, gaat De Woonindustrie een extra dag organiseren voor projectinrichters, gericht op de contractmarkt. Deze krijgt als thema Project & Interieur. Hiermee wordt ingespeeld op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om (ook) de groeiende projectmarkt te betreden. "Steeds meer partijen zoeken, naast de winkeliers, naar extra afzetkanalen. Hoe mooi is het niet als je 100 stoelen of 1000 schilderijen extra kan wegzetten. Ook op deze dag wordt voor een compleet programma met sprekers gezorgd."

Uiteraard kun jij je als leverancier ook aansluiten bij De Woonindustrie. Voor meer informatie, ga naar www.dewoonindustrie.nl 

Aanmelden voor de Vakdagen kan hier.

Meer informatie
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl