Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vandyck presenteert herfst/winter collectie 2021

De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met botanische thema's en pentekeningen. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit diepe tinten als chocola, aardegroen, toffee, hazel en nachtblauw. In de badcollectie is gebruik gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en energie- en waterbesparende productiemethoden. Deze nieuwe materialen en technieken zijn onderdeel van een brede verduurzamingsslag binnen het Nederlandse Vandyck, dat bekendstaat om zijn luxe, kwalitatieve bed- en badtextiel. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



De Vandyck herfst/winter bed- en badcollectie doet verlangen naar koude dagen waarop je je terug kunt trekken in de warmte en comfort van je eigen huis. De collectie bestaat uit verschillende stoffen als linnen, zijdezachte katoenen, satijn en wafelkwaliteit. Naast bad- en beddengoed biedt de collectie bijpassende accessoires zoals bedspreien, plaids en kussenslopen. De Pure lijn in de collectie heeft naast bedrukte satijnen, gewassen linnen uni's met een zachte kreuk. De Premium HOME lijn is gemaakt van zacht glanzend satijn 300 Count en uni's in de collectie zijn afgewerkt met pipings van nieuwe kwaliteiten zoals katoen-tencel. Alle items uit de herfst/winter bed- badcollectie zijn gemaakt om onderling met elkaar te combineren. De winterse Vandyck-collectie brengt comfort, fijne stofkwaliteiten en elegant design samen en brengt een gevoel van luxe en weldaad in huis.



Verduurzaming

Vandyck stelt hoge eisen aan de gebruikte grondstoffen en materialen in elke bedden- en badgoedcollectie. Ook kijkt het merk kritisch naar de manier waarop de producten worden vervaardigd. Het internationaal opererende familiebedrijf ontwikkelt zo op verantwoorde wijze haar collecties en draagt zo waar mogelijk bij aan de zorg voor mens, dier en milieu. Niet voor niets ondertekende Vandyck drie jaar geleden al Convenant Duurzame Kleding en Textiel, dat zich tot doel heeft gesteld misstanden als uitbuiting, dierenleed of milieuschade tegen te gaan.



Meer informatie:
Vandyck
www.vandyckshop.nl

Publicatiedatum: