Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurshal ter beschikking gesteld voor geëvacueerde ondernemers

Oproep op sociale media van Daily Trade Fair zorgt voor meerdere acties

De Daily Trade Fair in Venlo, dat gevestigd gaat worden in de voormalige bloemenveiling, heeft beurshal afgelopen weekend beschikbaar gesteld voor ondernemers die moesten evacueren vanwege het hoge water. 

''Wij stellen onze nog beschikbare ruimten (15.000 m2) en ons parkeerdak kosteloos ter beschikking voor ondernemers die moeten evacueren vanwege het hoge water'', schreef de organisatie in een bericht op sociale media. 

"Er is daadwerkelijk gebruik gemaakt van het aanbod'', geeft Harm van Raaij maandagmorgen 19 juli aan in een telefoongesprek. ''Enkele ondernemers hebben hun trailers bij ons gestald. Het is voor ons een kleine moeite mee te helpen en steun te geven waar nodig.'' 

De Floralaan in Venlo, waar meerdere meubelondernemers gevestigd zijn als Colmore, Collectione, Trends & Trade, Clayre & Eef en Brosi, zijn niet getroffen door het hoge water.