Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Warmtepompboiler Vasco komt in aanmerking voor subsidie

Deze zomer komt Vasco met goed nieuws voor de installateur, bestekschrijver en consument. Zo komt warmtepompboiler Vica Sani, voorzien van een legionellabestrijdingsfunctie, nu in aanmerking voor een subsidiebedrag van 650 euro.

Vica Sani
De Vica Sani 300 A I warmtepompboiler voor de productie van warm water voor sanitair gebruik laat zich snel en eenvoudig monteren. De warmtepompboiler in energieklasse A+ is voorzien van een omkasting met hoogwaardige isolatie. Met een buffervat van 258 liter garandeert de boiler een permanente bevoorrading van sanitair warm water voor koken, handenwassen, schoonmaken, douchen en baden.


De Vica Sani 300 A I warmtepompboiler.

Warmtepomp Vica 8 AW E
Ander nieuws van Vasco betreft de lucht/water-warmtepomp Vica 8 AW E die de stilste warmtepomp op de markt is. Dat blijkt uit de Rekentool Geluid van buiten opgestelde installaties voor warmte- en koude opwekking. Dit middel voor adviseurs en installateurs is te downloaden van de site van de Rijksoverheid. De efficiƫnte en geluidsarme werking van de warmtepomp is onder meer te danken aan de grote verdamper en modulerende compressor, ventilator en laadpomp. Met de warmtepomp biedt Vasco de mogelijkheid tot warmteafgifte, ventilatie, warmteopwekking en koeling. Dus ook ideaal voor de hete zomermaanden.

Meer informatie:
Vasco
Kruishoefstraat 50
3650 Dilsen
info@vasco.eu
www.vasco.eu

Publicatiedatum: