Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mobilane voegt groene roomdivider toe aan collectie

Mobilane introduceert LiveDivider PLUS: een modulaire roomdivider met echte planten. De roomdivider biedt veel mogelijkheden om ruimtes flexibel in te delen om zo de gewenste privacy en afstand te creëren, met behoud van het open karakter van de ruimte en draagt bij aan een groen en gezond binnenklimaat.



Modulair systeem

Bij de LiveDivider PLUS roomdivider kunnen naar wens één, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes op elkaar worden gestapeld. In elke module is een watergeefsysteem met reservoir voor de planten verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de planten tot wel zes weken de juiste hoeveelheid water krijgen. LiveDivider PLUS heeft geen elektriciteit, pomp of waterafvoer nodig. Deze moderne en tijdloze roomdivider is gemaakt van kwaliteit metaal en volledig herbruikbaar en recyclebaar. Dankzij de strakke vormen en lijnen is het een echte groene eyecatcher in elk interieur. 



Design roomdivider voor een gezond binnenklimaat
De beplanting aan weerszijden van de roomdivider absorbeert omgevingsgeluid en verbetert het binnenklimaat door zuurstofproductie en de opname van kooldioxide en verontreinigde deeltjes. Planten in binnenruimtes zoals kantoren zijn belangrijk en brengen vele voordelen met zich mee zoals het verhogen van het algemeen welzijn en de concentratie, het verbeteren van de creativiteit en productiviteit. Een betere luchtkwaliteit voor een gezond binnenklimaat.

LiveDivider PLUS is verkrijgbaar in zwart, wit en op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur via officiële Mobilane dealers.

Meer informatie:
Mobilane
www.mobilane.com 

Publicatiedatum: