Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Remco Prins van RC Product: "Nieuw merk toegevoegd aan ons portfolio"

RC Product, distributeur van onder andere Nederlandse merken in de woon- en kookbranche, voegt het nieuw label ITEM International toe aan haar merkenportfolio. Dat laat Remco Prins, sales en marketing manager bij RC Product weten via social media.

ITEM International is een bedrijf in de import- en exportsector voor woon-, deco-, cadeau-, stationary- en speelgoedartikelen, opgericht in Castellbisbal (Barcelona) in 1986. De artikelen van het Spaanse bedrijf zullen toegevoegd worden aan de 20.000 artikelen van RC Product. Jaarlijks presenteert het bedrijf 12.000 nieuwigheden, die opgeslagen liggen in een magazijn met ruim 70.000 m2 opslagruimte.


Remco Prins, sales en marketing manager bij RC Product en een collectie van ITEM International.

Remco Prins: "Wij geloven in het geven van oprecht advies, het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten en het leveren van kwaliteitsproducten. Als marktleider in de sector, streven wij er continu naar om onze producten en diensten te blijven verbeteren. Onze veerkrachtigheid stelt ons in staat om ons snel aan te passen aan de continu veranderende marktomstandigheden."



Meer informatie:
RC Product
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
info@rcproduct.nl
www.rcproduct.nl

Publicatiedatum: