Studio ontwerpt patioruimte Design Post Keulen

Studio Besau-Marguerre hebben een hybride vergaderruimte gecreëerd voor het interieurbedrijf Design Post. De inmiddels opgeleverde ruimte, genaamd Eclectic Patio, bevat een café en loungeruimtes. De Patio, die het ruime buitenterras verbindt met het aangrenzende binnengedeelte van Design Post, is bedoeld als een plek voor informele ontmoetingen. Met wisselende objecten van huidige exposanten. Het vormt een aanvulling op de Werkruimte en de Studioruimte, die in algemene zin functioneren als actieve en flexibele werkgebieden.

"De flexibele zonering en inrichting van de ruimte faciliteren een breed scala aan vergaderopstellingen. Alle gebieden zijn ontworpen om ruimtes voor communicatie te creëren", zegt Eva Marguerre van Studio Besau-Marguerre. 


Marcel Besau en Eva Marguerre van Studio Besau-Marguerre, in de hybride vergaderruimte.

Het ontwerp van de Eclectic Patio onderscheidt zich van de merkpresentaties van de exposanten: de kleuren en materialen van het meubel contrasteren en benadrukken bewust de eclecticisme, de vrije combinatie in een enkel werk van elementen van verschillende historische stijlen of stromingen. Hout, metaal, glas, kunststoffen en het gebruik van zwarte accenten maken het af. Het resultaat is een mix gebaseerd op diversiteit en tegelijkertijd op de harmonie van elementen zoals gordijnen, behang, tapijten en meubels.

Design Post
Design Post Keulen is in januari 2006 opgericht door Wim van Ast en Paul van den Berg. Vandaag de dag presenteren verschillende 36 fabrikanten uit 8 landen hun producten aan architecten, ontwerpers en consumenten in een tentoonstellingsruimte van meer dan 3.500 vierkante meter vloeroppervlak.

Meer informatie:
Design Post
Cruquiusweg 111M
1019 AG Amsterdam
info@designpostamsterdam.nl
www.designpostamsterdam.nl

Studio Besau-Marguerre
Weidenstieg 20
20259 Hamburg
www.besau-marguerre.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven