Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reeks noviteiten H&R Badmeubelen & Sanitair

H&R Badmeubelen & Sanitair, dat zich richt op de productie en samenstelling van badmeubelen, komt met een reeks noviteiten. Het assortiment wordt aangevuld met een nieuwe badmeubelserie, verschillende keramische wastafels, spiegels en zwarte greeplijsten.

Badmeubelserie Rize
Het jonge bedrijf introduceert de nieuwe serie Rize. Kenmerkend voor deze serie is het lijnenspel tussen de korpus en de zwarte terugliggende randen. De serie is uitgerust met blackline push2open ladesystemen die aan de zijkanten voorzien zijn van donker getint glas. Badmeubel Rize past zowel in de moderne als de industriële badkamer. De serie is leverbaar in de maten 100, 120, 140 en 160 cm, zowel in symmetrische als asymmetrische uitvoering. 


Badmeubelserie Rize.

Keramische Wastafels
Naast de nieuwe badmeubelserie voegt het bedrijf uit Heesch twee nieuwe keramische wastafels toe aan het assortiment. Een van deze nieuwe wastafels is de Cover. De wastafel is ook leverbaar in een asymmetrische uitvoering. De andere nieuwe wasbak, genaamd Kube, is beschikbaar in vier verschillende kleuren: wit, calacatta, grey stone en ceppe di grè.

Waskom Carré en Essentials fonteinkommen
Tevens biedt H&R Badmeubelen & Sanitair sinds kort de keramische waskom Carré aan. Deze rechthoekige waskom heeft een afmeting van 45,5 x 32,5 x 13,5 cm en is leverbaar in wit glans, wit mat en zwart mat.

Onze nieuwe Essentials fonteinkommen kunnen gecombineerd worden met een massief eiken bovenblad of fonteinplank. Er zijn diverse kleuren leverbaar zoals wit, wit marmer, basalt zwart, beton en terrazzo.


Spiegel Dune.

Spiegels
Vanaf heden kunnen dealers kennismaken met Dune, Flow en Nero. Alle drie de spiegels zijn voorzien van een verlichtingsbalk, een touch sensor en spiegelverwarming.

Zwarte greeplijsten
Om een badmeubel in de industriële stijl te kunnen realiseren, biedt H&R Badmeubelen vanaf nu greeplijsten in zwart mat aan. Het toepassen van deze zwarte greeplijsten is mogelijk bij de serie Infinity.

Onderkast
Onlangs heeft H&R Badmeubelen de regaalkast op 40 cm breed geïntroduceerd. Nu worden de mogelijkheden verder uitgebreid met een onderkast van 40 cm breed met deur.

H&R Badmeubelen & Sanitair
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
(0412) 45 47 00
info@hrbadmeubelen.nl
www.hrbadmeubelen.nl

Publicatiedatum: