Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gastvrij Rotterdam van 20 tot en met 22 september

Vier beurshallen voor ruim 80% gevuld

Vier beurshallen van Rotterdam Ahoy zijn inmiddels voor ruim 80% gevuld en in sommige hallen is bijna geen stand meer beschikbaar. Alleen al in de maand juni hebben ruim 60 nieuwe bedrijven de deelname aan Gastvrij Rotterdam 2021 bevestigd dagelijks komen er nog nieuwe inschrijvingen en aanvragen binnen. Ook in de verschillende themapaviljoens is nog maar een enkele plek beschikbaar. De editie wordt gehouden van 20 tot en met 22 september.



De doelstelling om ook in dit jaar duizenden ondernemers en managers in de horeca een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten aan te kunnen bieden is inmiddels ruimschoots gehaald. Honderden leverancier bieden samen een enorme hoeveelheid inspiratie voor het najaar. Een overzicht van alle deelnemers die tot 15 juli hebben ingeschreven staat nu online op de website. Nog niet alle sub-deelnemers op de grotere paviljoenstands zijn aan de organisatie doorgegeven; deze worden toegevoegd zodra ze bekend zijn.

De bezoekersregistratie is sinds deze week geopend. Zowel voor de horecaondernemer als de hospitalityinrichter is dit een evenement om bij te wonen.

Meer informatie:
Gastvrij Rotterdam
www.gastvrij-rotterdam.nl

Publicatiedatum: