Nieuwe vestiging van Beddenspecialist.nl

Per 1 oktober opent in Emmeloord een nieuwe vestiging van Beddenspecialist.nl. Joshua Huisman zal deze winkel gaan leiden. 

De winkelformule Beddenspecialist.nl, met 30 winkels door heel Nederland, bestaat dit jaar 40 jaar. De formule begon in april 1979 als één van de eerste formules voor individuele beddenspeciaalzaken onder de naam Slaapgilde en sinds 2011 heet de formule Beddenspecialist.nl. De aanpak staat in het teken van mensen bewust maken van het belang van een goede nachtrust. Dit onder de noemer Kies bewust voor je nachtrust.


Joshua Huisman (midden) opent in oktober in Emmeloord een nieuwe vestiging.
 
"We bieden de consument een wereldwijd unieke service", meldt het bedrijf op hun website. "Een onafhankelijke slaaptest, SlaapID,  die thuis in je eigen bed inzicht geeft in de wijze waarop je slaapt. Deze informatie over je slaaphoudingen, slaapbewegingen en slaaptemperatuur leiden tot advies voor welke bed het beste bij jouw slaapgedrag en lichaam past. Een beweging die contra is aan de  huidige trend van verkopen van een type matras welke voor iedereen geschikt zou moeten zijn. Dat is onmogelijk en uiteindelijk ook niet goed voor een consument." 

Meer informatie:
Beddenspecialist.nl 
www.beddenspecialist.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven