Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designlabel Serax opent showroom in Parijs

Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. "Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we hebben ervoor gekozen om dat dit jaar niet te doen." Dat vertelt marketingmanager Aurelie Hurlet tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom in Amsterdam.



De showroom, die in het hartje van Parijs zit, wordt 7 september geopend. "We tonen tot en met 23 september de producten van Ann Demeulemeester, Ottolenghi, José Lévy, Bea Mombaers, Marie Mischielssen, Vincent van Duysen en Koen van Guijze. Niet de volledige collectie kan worden tentoongesteld in de Franse hoofdstad. Wanneer klanten die willen zien nodigen we ze graag uit in de showroom in Kontich, net naast Antwerpen." 

De pop-up toonzaal van het Belgische bedrijf zit aan Rue de Richelieu 60 in Parijs, vrijwel naast het Louvre. Een afspraak maken voor een bezoek kan via een eigen vertegenwoordiger of een mail.

Serax is een Belgisch designlabel met gepassioneerde creatieve zielen uit alle uithoeken van de wereld. Ann Demeulemeester, Vincent Van Duysen, Paola Navone en Piet Boon zijn maar enkele namen uit het illustere rijtje. Het beroemde tafelgerei van Serax siert de tafels van enkele van de beste restaurants ter wereld. "Of men nu een hapje gaat eten in Albert Adrià’s Enigma restaurant, bij Jean George in New York City of bij Nobu in Milaan, de zorgvuldig ontworpen producten van Serax geven uw culinaire ervaring net dat tikkeltje meer. Serax is al meer dan 30 jaar een familiebedrijf en ontwerpt producten die steeds een glimlach op ons gezicht toveren. De producten gaan van tafelgerei en aardewerk tot unieke design meubels, verlichting en accessoires. In 2014 ontving Serax de beroemde Henry van de Velde Award, de meest prestigieuze designprijs." 

Meer informatie:
Serax
www.serax.com