Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rivièra Maison terug in de Bijenkorf?

Rivièra Maison zou graag een corner in de Bijenkorf willen hebben. Een hoek in het warenhuis zou goed zijn voor de merkbeleving van Rivièra Maison. Dat vertelt creative director Nico Tijsen aan RetailTrends. 

"Het levert waarschijnlijk wat betreft omzet niet veel op, maar hoe mooi zou het zijn om op de Dam in het rijtje naast Gucci en Tiffany's te staan?", zegt Tijsen. Rivièra Maison had acht jaar geleden ook al een corner in het warenhuis. 


De Hampton Heights XL Footstool die qua design en formaat aansluit bij de Hampton Heights XL Sofa. 

Nog niet lang geleden heeft Rivièra Maison een nieuwe winkel geopend in Westfield Mall of the Netherlands. Het is volgens Tijsen nu zaak om de andere vestigingen om te bouwen. "Elke winkel moet weer een overtreffende trap van de vorige zijn. Dan rollen we vanuit daar naar andere winkels uit."



In de toekomst verwacht Tijsen dat Rivièra Maison haar winkelbestand terugbrengt naar ongeveer acht winkels of inspiratiehubs met een bar, café, restaurant en een kapper bijvoorbeeld. "Een winkel gevuld met mooie interieurs, waarbij klanten vervolgens hun aankoop online doen."

Lees hier het hele artikel.

Publicatiedatum: