Hoogste gebruiksclassificatie toegekend

Nieuwe tapijtencollectie Interfloor

Interfloor, leverancier en distributeur van tapijt en vinyl, presenteert haar nieuwe tapijtencollectie. Linear Project-SDN is een krachtig vloerbedekking geproduceerd met Solution Dyed garen. Linear Project-SDN kenmerkt zich door zijn tweekleurig gelijnde structuur. Dit rechtlijnige effect in combinatie met de vele opvallende kleurmogelijkheden creëert een mooi geheel.

SDN
Solution Dyed Nylon creëert daarbij diverse voordelen tijdens het leggen van de vloer. Door het ontbreken van kleurverschillen op de naad kunnen de banen tapijt naast elkaar gelegd worden en is het snijverlies beperkt wat kosten bespaard. Linear Project-SDN zal zijn  uiterlijk behouden, ook bij zwaar projectmatig gebruik waar ernstige vlekken met een agressief reinigingsmiddel als een chlooroplossing verwijderd kunnen worden.
Het door-en-door-geverfde garen is kleurvast, UV- en bleekmiddelbestendig. Linear Project-SDN is van zichzelf vlekbestendig, vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk.Lussenpool
Het gestreepte patroon van deze lussenpool geeft een ruimte een karaktervolle uitstraling. Toegepast in de lengte zal het een ruimte verlengen, richting en beweging geven. Interfloor geeft aan dat een smalle ruimte een stuk ruimer en breder kan ogen wanneer een vloer als Linear Project-SDN in de breedte wordt gelegd.

Kleurencombinatie
Het 2×2 draads garen is harmonisch tweekleurig, iedere kleursamenstelling bestaat naast een vaak felle pakkende kleur uit een neutraliserende greige. Denk aan de felle kleuren ‘Signaalrood’, ‘Koninklijk Oranje’ of ‘Appelgroen’. Voor een meer neutrale ondergrond zitten er diverse beiges en greiges in het palet.Krachtig voor intensief gebruik
Linear Project-SDN heeft de hoogte gebruiksclassificatie toegekend gekregen, waarmee deze projectkwaliteit geschikt is voor het meest intensieve gebruik zowel particulier als commercieel. Hierdoor is de tapijtcollectie geschikt voor kantoortuinen tot scholen en restaurants tot druk belopen lobby’s. Ook meubels met zwenkwielen of gebruik op trappen zijn geen probleem voor deze tapijten.

Verfproces
Het Solution Dyed verfproces van SDN is milieuvriendelijk en efficiënt door onder andere het beperkte afval, water- en energiegebruik tijdens het productieproces. Passend in deze tijd waarin we ons bewust zijn van de kostbaarheid van grondstoffen en het nut van kwaliteit ook ten opzichte van het milieu.Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven