Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonbeurs gecanceld: 'Gebrek aan financiële middelen bij woon- en interieurmerken'

De komende editie van de Duurzame Woonbeurs 2021 die gehouden zou worden in november is gecanceld. Dat meldt de organisatie in een mailing aan haar relaties. Vorig jaar moest de beurs eveneens uitwijken naar een jaar later en dit is wederom het geval.

"Je merkt veel terughoudendheid door gebrek aan vertrouwen. De grotere organisaties focussen daarom op online en retail en de kleintjes hebben het zwaar gehad. Daarbij is een beurs sowieso al een lastige businesscase. Goede locaties zijn kostbaar en zijn in ons geval al een derde van het budget om stands überhaupt betaalbaar te maken", aldus Machteld Rijnten van de organisatie.



"Door het gebrek aan financiële middelen bij de woon/interieurmerken en de prioriteit die zij geven aan hun dagelijkse business bleek het moeilijk om voldoende geschikte deelnemers te vinden." 

"Financieel wordt het daardoor voor ons als organisator een te groot risico maar zal ook het aantal deelnemers te mager zijn om echt een goede beurs neer te kunnen zetten met voldoende duurzame alternatieven." 

Alsnog wil de organisatie proberen om op de beursdag 12 november een B2B event neer te zetten voor de branche. "We staan daarom heel erg open om met andere organisaties te onderzoeken of we op de een of andere manier toch het podium kunnen geven aan het duurzame alternatief."

Meer informatie:
Duurzame Woonbeurs
machteld@thesubstitute.nl 
www.duurzamewoonbeurs.nl