En de naam is: Quick-Step Alpha Vinyl Team

In 2022 zal vloerenfabrikant Quick-Step zijn vloerengamma Alpha Vinyl introduceren via de wielersport. Al meer dan twintig jaar is de producent een match met het wielrennen. "We zijn erg verheugd om onze decennialange sponsoring van de Wolfpack voort te zetten, en ons Alpha Vinyl-vloerenassortiment aan het team te koppelen door een nieuwe naam", zegt Ruben Desmet, President van Unilin Flooring, het bedrijf achter het merk Quick-Step.


De ploeg van de fabrikant in 2020. FOTO QUICK STEP

“Het merk Quick-Step is natuurlijk gekoppeld aan laminaatvloeren,
maar we bieden veel meer – waaronder hoogperformante vinylvloeren”, vervolgt Desmet. “De marktvraag naar vinyl groeit en Quick-Step wil deze markt domineren, net als we doen voor laminaatvloeren."

"Quick-Step Alpha Vinyl-vloeren zijn rigide, 100% waterdichte, ultrasterke vinylvloeren die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout of steen - en ze kunnen op verschillende oppervlakken worden gelegd, vlak of onregelmatig."

Net als de renners van de Wolfpack, verlegt Alpha Vinyl de grenzen in verschillende domeinen. “Als het gaat om prestaties, stijl, ontwerp en detail, is Alpha Vinyl een echte leider in zijn categorie. Met meer dan 800 overwinningen op zijn naam staat het toekomstige Quick-Step Alpha Vinyl Pro Cycling Team duidelijk op één lijn met het onbetwiste leiderschap”, zegt Desmet.

“Onze gedeelde waarden zijn erg belangrijk”, stelt team CEO Patrick Lefevere. “Schoonheid, innovatie, leiderschap en dromen omzetten in realiteit: deze waarden waren en blijven de sleutel tot succes voor zowel het team als voor Quick-Step. We zijn erg enthousiast om ons verhaal verder te zetten onder de vlag van Quick-Step en Alpha Vinyl.”Meer informatie:
Quick Step
www.quick-step.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven