Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beddenbedrijf Van Landschoot zet sterk in op vernieuwende concepten

Het Belgische beddenbedrijf Van Landschoot belooft al sinds 1925 de allerbeste nachtrust. De slogan klinkt 'taking care of your dreams' en dat is tegelijk ook het strijdplan. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf twee nieuwe collecties en voor het najaar staan er nog twee nieuwe collecties op de agenda.

Het City Chique-concept, een slimme slaapoplossing met opbergruimte, speelt in op de actuele trend van kleinere behuizing. Dit klassevol en eveneens betaalbaar bed (vanaf €1399,00) bestaat ook in een 'deluxe' versie, met als extraatje praktische lades aan het voeteinde.

Het slaapcomfort van het boxspringconcept wordt meebepaald door de topper, standaard leverbaar in vier verschillende uitvoeringen.

Als optie kan ook gekozen worden voor een prachtige rijkelijk dikke 'comforta' topper in ook weer vier verschillende types. "Met de upgrade van luxe-stoffen creëer je jouw unieke exemplaar in 1, 2, 3...", meldt het bedrijf.

Naast het Storage-concept heeft Van Landschoot ook een nieuw, Scandinavisch geïnspireerd, concept op de markt gezet. Het Fjørd-concept is een no-nonsense boxspringcollectie die topkwaliteit combineert met een aantrekkelijke prijs. Door de ruime keuze aan hoofdborden en meubelstoffen kan je het bed volledig personaliseren. 

Het prijskaartje van de beschikbare opties is logisch opgebouwd om eenvoudig de prijs van uw exemplaar uit te rekenen. Ook het comfort kan volledig naar wens samengesteld worden: kies je voor een lattenbodem met een gestoffeerd bedkader, een boxspring of toch liever een elektrisch exemplaar?

Deze collecties kunnen jullie alvast komen bezichtigen op het slaapevent in De Woonindustrie, dat plaatsvindt op 12, 13 en 14 september +  20 en 21 september.

Meer informatie:
Van Landschoot
Aalterbaan 119
9990 Maldegem
+32 (0) 50 72 89 10 
www.vanlandschoot.be
info@vanlandschoot.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven