Eigenaar Rien Meeuse van Meeuse LED uit Heinkenszand:

"Kleurechtheid belangrijk in interieurwinkels"

Meeuse LED is importeur/groothandel in ledverlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verlichten van interieurproducten in met name  woonwinkels. "Daarbij draait het om kleurechtheid. Dat is belangrijk. Dat je als consument ook daadwerkelijk die blauwe bank in huis hebt afgeleverd gekregen zoals je die in de winkel ook hebt gekocht", vertelt directeur Rien Meeuse.
Hij hecht veel waarde en belang aan persoonlijke gesprekken om exact boven tafel te krijgen wat precies de wensen van de betreffende winkelier zijn. Ook een goede inventarisatie van de winkelruimte zelf hoort daarbij. Alleen dan kan een juist lichtplan worden gemaakt dat erop gericht is om zoveel mogelijk te verkopen.


Rien Meeuse showt model Rome, verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Het is een van de hardlopers bij Meeuse LED.

Meeuse LED hield in de afgelopen twee dagen open huis, dat in het najaar op een wat grotere schaal herhaald wordt. Het bedrijf zit in hetzelfde pand als groothandel Sanimex Design van Eelke Keersemaker, waarover Wonen360 woensdag berichtte.

Ervaring
Rien Meeuse heeft jarenlang ervaring in de verlichtingsbranche. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om interieurproducten op de juiste manier aan te lichten. In Heinkenszand, waar de showroom van Meeuse LED is te vinden, beschikt hij over een showroom waar klassieke en moderne binnen- en buitenlampen in alle soorten en maten zijn te vinden.
Het assortiment armaturen met bijbehorende verlichting is uitgebreid en (ook) bestemd voor wederverkoop aan particulieren via zijn klanten. Doordat hij de verlichtingsproducten rechtstreeks importeert, kan Meeuse concurrerend voor de dag komen. Maar het draait vooral om het geven van juiste adviezen. Welke richtbare spots heb je nodig en welke CRI-waardes zijn belangrijk? "Elk verhaal begint met luisteren", benadrukt Rien nog maar een keer. 

Besparing
Een ander hot item is besparen op elektriciteitsverbruik, maar dat mag nooit ten koste gaan van de lichtopbrengst. "Wij komen bij (potentiele) klanten een lichtmeting doen en kunnen zo aantonen of het lichtplan juist is of moet worden aangepast in de nieuwe situatie. In het lichtplan visualiseren we dit voor ze en laten we zien wat de beste oplossing is in een bepaalde situatie. Bij nieuwbouw hebben we vaak aan tekeningen genoeg", zegt Rien Meeuse tot besluit.

Meer informatie:
Meeuse LED
Noordland 1
4451 RP Heinkenzand
Tel. 085 1045159 
www.meeuse-led.nl 
rien@meeuse-led.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven