Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
V-ZUG sinds kort in The Concept Gallery Amsterdam

"Na jaar al meer dan 35 actieve verkooppunten"

Waar bij collega's de producten worden ontworpen vanuit een technisch perspectief wordt dit bij V-ZUG anders aangepakt. "Bij ons worden er onder leiding van topchef Chris Lacroix – leider van onze Gourmet Academy –  voortdurend recepten ontwikkeld met onze combisteamers en ovens", begint Don Wijnschenk, sales director van V-ZUG Nederland. "Aan de hand hiervan worden de recepten opgeslagen en via de V-ZUG app geprogrammeerd in onze producten." 


Don Wijnschenk, sales director van V-ZUG Nederland.

Het Zwitserse bedrijf startte begin 20e eeuw als Verzinkerei in Zug en rond 1950 met het produceren van wasmachines. Zo fabriceerde het merk de eerste machine met ingebouwde centrifuge. Toen al verlichtte het bedrijf huishoudelijke taken. Veel mensen weten ook niet dat V-ZUG het eerste bedrijf was dat een combi-stoom bakoven op de markt bracht. Anno 2021 brengt de onderneming nog steeds de nodige verlichting bij taken binnenshuis. "Zo kan er via de app gekozen worden voor een compleet menu. Dit wordt naar de (combistoom)oven gestuurd en met een druk op de knop is de juiste tempratuur, luchtvochtigheid en inherente tijd ingesteld." 

Sinds juli 2020 is het Zwitserse merk op de Nederlandse markt actief aan de weg aan het timmeren. Met de 33 jaar ervaring die Don in de branche heeft, heeft hij de basis in zich om het merk de plek op de Nederlandse markt te geven die het verdient. "We zitten nu precies een jaar in Nederland en hebben al meer dan 35 met zorg geselecteerde en succesvolle dealers. Het merk en de producten slaan goed aan, iedereen is enthousiast." 

In The Concept Gallery Amsterdam heeft het bedrijf zijn showroom zitten. "We hebben een prachtige locatie met uitzicht op het IJ-meer en enkele minuten vanaf het centrum van Amsterdam." Samen met zes andere merken is er een heuse beleving neergezet. "Alle apparatuur komt van V-ZUG en de overige premium partners hebben de rest van beleving verzorgd. Wanneer klanten hier binnenkomen voelen ze zich direct op hun gemak. Een van de doelen die The Concept Gallery dan ook heeft voor haar bezoekers." 

Meer informatie:
V-ZUG Nederland
www.vzug.com

The Concept Gallery
www.conceptgallery.nl