Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eddie Donkers verder onder andere naam

Eddie Donkers Tegelwerken heeft sinds deze week zijn naam veranderd. Dit is volgens hem het logische gevolg van een dynamische ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Door het in een vroeg stadium herkennen van de trend in groot formaat tegels is een organische groei in ervaring en een sterk fundament van kennis ontstaan. De samenwerking die is gestart met ETS Asten, onder leiding van Edward Steijvers, heeft beide bedrijven naar een hoger level gebracht en daar hoort een nieuwe naam bij. Tegenwoordig gaat het bedrijf verder onder de naam FORS Tegelwijsheid.



Uit de niet aflatende passie van beide vakidioten blijkt dat er behoefte is aan een naam die het product en het resultaat meer kracht bij zet. Iets nieuws, iets van samen, iets groots.
En dat is precies wat FORS is. FORS staat voor groot denken, FORS ís de trend.Voor grote en complexe oppervlakken, ondersteund met tegelwijsheid. FORS is een team van liefhebbers dat alles geeft om, samen met alle betrokkenen, perfectie op groot formaat te realiseren.

Meer informatie:
FORS Tegenwijsheid
www.fors.nl

Publicatiedatum: