Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Co van der Horst opent eerste Molteni&C | Dada Monobrand Store

"Het wordt het mooiste experience center van Europa"

Woonwinkel Co van der Horst opent begin 2022 de eerste volledige Monobrand Store van Molteni&C | Dada in Amsterdam. "Het wordt de mooiste winkel van Europa", vertelt eigenaar Stephan van der Horst. De winkel komt op de begane grond en 26e en 27e verdieping van het op één na hoogste pand in Amsterdam. Valley is gelegen op de Zuidas. "Het uitzicht reikt tot aan de zee."



Molteni&C is een Italiaans meubelmerk dat al meer dan 80 jaar meubels maakt en ontwerpt. "De store bevat uitsluitend meubelen van dit Italiaanse designmerk, denk hierbij aan kasten, stoelen, tafels, bedden, etc." Het pand wordt eind dit jaar opgeleverd en dan zullen de teams van Co van der Horst en Molteni&C de winkel inrichten en klaar maken voor de opening begin 2022. 

Het interieur wordt volledig ontworpen door Vincent van Duysen. Hij is de huidige creative director van de Italiaanse fabrikant. "Voor dit unieke concept wilde hij zelf het interieur ontwerpen", vervolgt Stephan. "De dubbele etage, inclusief 12 meter hoog atrium, leent zich perfect om de sfeerbeleving van Molteni&C neer te zetten." Stephan noemt het zelf een Experience Store. "Met een privé lift worden gasten van de store op de begane grond, direct naar de bovenste etage gebracht. Daar bevinden zich tevens een restaurant, bar en verschillende boardrooms die afgehuurd kunnen worden voor meetings, private dining en events." 

Valley
Nieuwbouwproject Valley draagt bij aan de wens van de gemeente om Zuidas te ontwikkelen tot een gemengde stadswijk voor wonen, werken en verblijf. Vanaf de begane grond tot en met de zevende verdieping bevinden zich kantoren, ruimte voor cultuur, retail, horeca en de toegang tot de woontorens. Vanaf de achtste verdieping beginnen de woonlagen. Daar komen 198 appartementen variërend in grootte van 55 tot 700 m2, die vrijwel alle zijn bestemd voor verhuur. "Drie van die appartementen worden als modelwoning ingericht met Molteni&C. Toekomstige bewoners ervaren en zien hoe het kan zijn om met deze meubelen een appartement in te richten. Hieraan hebben we een leaseconcept gekoppeld. Bewoners kunnen de meubels leasen gedurende de periode dat ze woonachtig zijn in het pand." 



Meer informatie:
Co van der Horst
www.covanderhorst.nl