Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verfmerk Pure & Original werkt samen met Deense Zomer

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met kleur, werkt het Nederlandse verfmerk Pure & Original samen met Studio Deense Zomer. Eigenaresse Linda van der Wal haar missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren met haar kleurrijke kijk op de wereld.

“Waar ik vroeger vaak koos voor matchende en meer voor de hand liggende kleuren, zoek ik tegenwoordig juist de spanning op in kleurencombinaties. Mijn interieurstijl is lastig te vatten, maar kleurrijk dekt in ieder geval de lading. Daarnaast houd ik van (Scandinavisch) design, nieuw en vintage. Mijn interieur is dus een mix van vintage en nieuw design en kleur. Inmiddels heb ik geen enkele witte muur meer in de woonkamer en keuken en heb ik twee plafonds in kleur. De beste beslissing ooit!"


 
"Geïnspireerd door de Colour Collection - Upside Down dompelde ik onze keuken geheel onder in kleur met Old Ocre op het plafond en Polar Blue op de muren en deur. Wauw! Ik was nog nooit zo onder de indruk van wat kleur kan doen. Sinds 2021 mag ik mezelf ambassadeur van Pure & Original noemen en dat vind ik een hele eer.” Aldus Linda.
 
Samen met Linda heeft Pure & Original een ’Selected by Deense Zomer’ collectie samengesteld met haar favoriete kleuren. Deze kleuren heeft Linda uiteraard ook toegepast in haar eigen woning.



Meer informatie:
Pure & Original
info@pure-original.nl
www.pure-original.nl

Publicatiedatum: