Nieuwe data GILE en GEBT bekend

Guangzhou International Lighting Exhibition (GILE) en Guangzhou Electrical Building Technology (GEBT) zullen plaatsvinden van 3 tot 6 augustus 2021 nu de coronapandemie onder controle is in de provincie Guangdong. De twee gelijktijdige beurzen zullen plaatsvinden in het China Import and Export Fair Complex.

Het thema van GILE dit jaar is 'The Future is Now'. Beide beurzen zullen samenwerken met de industrie om een ​​transitie naar personalisatie, digitalisering, energiebesparing en kwaliteitsverbetering te bevorderen.

GILE is een invloedrijk en uitgebreid evenement in de verlichtingssector in Azië, terwijl GEBT een belangrijk platform in de regio is voor de markten voor elektrotechniek, intelligent bouwen en smart home. Beide beurzen maken deel uit van de Messe Frankfurt's Light + Building Technology-beurzen die worden geleid door het tweejaarlijkse Light + Building-evenement.Onlinetentoonstelling
Lucia Wong, plaatsvervangend algemeen directeur van Messe Frankfurt: "GILE is al 25 jaar een integraal onderdeel van de verlichtingsindustrie en heeft samen met GEBT een platform gebouwd dat nieuwe zakelijke kansen en uitwisselingen voor de industrie creëert. In de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten, met het hosten van een succesvolle 10-daagse onlinetentoonstelling om de industrie te ondersteunen."Nu de nieuwe data zijn vastgesteld, zal de organisatie alle inspanningen besteden aan de voorbereiding en promotie van de beurzen in augustus. De regering van Guangdong heeft haar steun voor de hervatting van evenementen vanaf juli opgevoerd. "We hebben nauw gecommuniceerd met het bestuur van de beurslocatie om uitgebreide schoonmaak- en desinfectiemaatregelen voor de beursperiode voor te bereiden, evenals plannen voor preventie en bestrijding van epidemieën om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen", vertelt Lucia Wong.Meer informatie:
Guangzhou International Lighting Exhibition (GILE)
www.guangzhou-international-lighting-exhibition.hk.messefrankfurt.com

Guangzhou Electrical Building Technology (GEBT)
www.guangzhou-electrical-building-technology.hk.messefrankfurt.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven