Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ludovica en Roberto Palomba ontwerpen collectie voor Talenti Outdoor

De essentie en de sobere lineariteit van het Italiaanse design, dat in staat is een geraffineerde en tijdloze stijl te genereren die onmiddellijk het aanzicht van elke context verandert, kan volstaan om buitenomgevingen opnieuw vorm te geven. Met de nieuwe Slam collectie, ontworpen door Ludovica + Roberto Palomba, wil het iconische merk Talenti Outdoor Living nieuwe scenario's openen in de sector van de high-end buitenmeubelen, door aan te tonen dat de uiterste elegantie ook bereikt kan worden met het geraffineerde minimalisme van de creaties uit de nieuwe lijn.



De weinige elementen van Slam kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd, waardoor oneindige composities ontstaan. De eenvoud van de collectie, die modulaire sofa's, ottomans, salontafels en nog veel meer omvat, wordt benadrukt door het met stof beklede aluminium frame, dat op uiterst creatieve wijze wordt gecombineerd met zachte kussens die een sterk gevoel van welzijn uitstralen.



Een van de meest interessante elementen van de hele collectie is de Modular Sofa, waarvan de extreme veelzijdigheid een ongekende aanpassing en vrijheid van samenstelling mogelijk maakt. Met zijn geraffineerde en lineaire vormen kan de Talenti Modular Sofa aan elke omgeving worden aangepast, zelfs de meest exclusieve, en garandeert hij steeds een ongeƫvenaard comfort en welzijn. De stevigheid van de aluminium structuur, samen met het praktische karakter van de kussens, verrijken een oplossing die een lange tijd kan meegaan.

De collectie omvat ook dagbed- en zonnebankoplossingen, evenals fauteuils en eettafels.

Bron: archiproducts.com

Meer informatie:
Talenti-Outdoor - ID Garden
Showroom ETC (maandag tradeday of op afspraak)
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 (0)161 700201
info@talenti-outdoor.nl  
www.talenti-outdoor.nl  

Publicatiedatum: