Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Updates en nieuwe features voor Calex Smart producten

'Kleur lamp verandert op maat van de muziek'

Naast de continue stroom aan nieuwe toevoegingen aan het Calex Smart portfolio, werken ze bij Calex achter de schermen ook hard aan verbeteringen en nieuwe features om het je thuis nog comfortabeler te maken.

Er wordt aandachtig geluisterd naar feedback uit de markt en gekeken naar verbeteringen en vernieuwingen om gebruik van de bestaande producten extra te stimuleren. Compatibiliteit met externe partijen als Google Home, Amazon Alexa, Siri en versimpelingen in het gebruik zijn hierbij zeer belangrijke aspecten.



Nieuwe features
Door te kijken naar trends en events met een flinke dosis creativiteit is onlangs de nieuwste feature gelanceerd. De muziekfunctie bij RGB Multicolor lampen maakt het mogelijk om de kleur van de lamp te laten veranderen op de maat van de muziek die wordt afgespeeld. Perfect dus voor alle thuisconcerten, spektakelshows en huisfeestjes! Kortom, na de aanschaf van je Calex Smart product blijft het merk zorgen voor een unieke beleving met deze continue gratis updates en features.



Meer informatie:
Calex Holland
Glasgowstraat 16-20
3047 AE Rotterdam
010 298 19 80
info@calex.nl
www.calex.eu

Publicatiedatum: