Updates en nieuwe features voor Calex Smart producten

'Kleur lamp verandert op maat van de muziek'

Naast de continue stroom aan nieuwe toevoegingen aan het Calex Smart portfolio, werken ze bij Calex achter de schermen ook hard aan verbeteringen en nieuwe features om het je thuis nog comfortabeler te maken.

Er wordt aandachtig geluisterd naar feedback uit de markt en gekeken naar verbeteringen en vernieuwingen om gebruik van de bestaande producten extra te stimuleren. Compatibiliteit met externe partijen als Google Home, Amazon Alexa, Siri en versimpelingen in het gebruik zijn hierbij zeer belangrijke aspecten.Nieuwe features
Door te kijken naar trends en events met een flinke dosis creativiteit is onlangs de nieuwste feature gelanceerd. De muziekfunctie bij RGB Multicolor lampen maakt het mogelijk om de kleur van de lamp te laten veranderen op de maat van de muziek die wordt afgespeeld. Perfect dus voor alle thuisconcerten, spektakelshows en huisfeestjes! Kortom, na de aanschaf van je Calex Smart product blijft het merk zorgen voor een unieke beleving met deze continue gratis updates en features.Meer informatie:
Calex Holland
Glasgowstraat 16-20
3047 AE Rotterdam
010 298 19 80
info@calex.nl
www.calex.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven