Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Riho introduceert ligbadcollectie Still

De nieuwe Still Collectie van Riho combineert een sereen design met een hoog comfortniveau. Een ligbad is immers niet alleen de eyecatcher van een nieuwe badkamer, het is ook de plaats waar je elke dag helemaal tot rust komt. "Een bad waarin je net zo lekker plaatsneemt als in jouw favoriete sofa. So sit back and relax", meldt het bedrijf in een persbericht.



Design pur sang
Het minimalistische design met strakke lijnen en duidelijke contouren, maakt strakke lijnen In het ingetogen ontwerp zijn alle overbodige zaken weggelaten. Zo is de badrand slechts 2 cm hoog. Zowel de overloop als afvoer zijn op bijzondere wijze geïntegreerd in het ontwerp. Overtollig badwater vloeit automatisch weg door de afgewerkte overloop. De vierkante push-open afvoer is subtiel in het bodemoppervlakte verwerkt.



Spa at home
"Maak je badervaring compleet met een speciaal ontworpen hoofdkussen en badplateau. Het licht is dimbaar dus de lichtintensiteit kan geregeld worden. Geen knoppen of buttons, maar een enkele handbeweging volstaat op het licht in te schakelen door de weggewerkte sensor onder de badrand. Het badplateau is voorzien van twee handgrepen en bamboo planchet", besluit Riho het persbericht.

Meer informatie:
Riho International b.v.
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
0031-13 572 87 28
info@riho.nl
www.riho.com

Publicatiedatum: