Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoffz Interior opent pop-up store in hartje Amsterdam

Hoffz Interior opent deze maand de deuren van haar allereerste Nederlandse pop-up store in Amsterdam. De tijdelijke winkel wordt op 22 juli feestelijk geopend. Vanaf vrijdag 23 juli tot en met zaterdag 11 september kunnen mensen hier terecht voor bijzondere interieur-inspiratie.

Hoffz Interior opende vier jaar geleden al een Brandstore in de Schoenmakersstraat in Roermond. Nu is daar de eerste Pop-Up store in Amsterdam, gevestigd in de Gerard Doustraat 76 in De Pijp. In deze tijdelijke winkel wil Hoffz Interior de aandacht vestigen op haar assortiment, die onterendere een antiekcollectie bevat. Hoffz Interior is een interieurmerk dat haar stijl ontleent aan etnisch design met ongepolijste elementen. Er is een uitgesproken voorliefde voor producten die onder invloed van de natuurlijke elementen een verweerde look krijgen.



Geïnspireerd door nomadenbestaan
“Amsterdam is de eerste locatie waar we een pop-up store openen, maar zeker niet de laatste", zegt Carola van der Weide, eigenaresse en oprichtster. "Geïnspireerd door het nomadenbestaan van diverse volkeren over de hele wereld, zullen we aaneensluitend op diverse plekken een tijdelijke winkel openen, met telkens een wisselende collectie en uitstraling. We nemen onze klanten mee op reis en verrassen hen telkens met een nieuwe winkel op een inspirerende plek. Zoals het een echte nomade betaamt, weten we nog niet wat de volgende locatie zal zijn, maar dat deze er gaat komen staat vast."

Hoffz Interior

In 2006 zei Carola van der Weide haar baan op bij een gerenommeerd interieurbedrijf en richtte zich volledig op de start van haar eigen interieurmerk. Ze miste bepaalde items op de markt die overeenkwamen met haar eigen stijl. Items die haar eigen ideeën en wensen weerspiegelden. Dat was het moment dat ze dacht 'als het niet op de interieurmarkt verkrijgbaar is, dan moet ik het zelf gaan maken'. En zo geschiedde.

Ze vloog naar India met de blauwdrukken en ontwerpen van haar eerste collectie om enkele leveranciers te bezoeken. In 2008 werd Hoffz Interior opgericht en al snel verkocht ze haar eerste, zelfontworpen producten. 

De collectie bestaat inmiddels uit items gemaakt van natuurlijke materialen die vaak een vorig leven hebben gehad en blootgesteld zijn aan de krachten van de natuur en de mens. Deze collectie wordt aangevuld met unieke, antieke schatten die Carola met grote zorg en oog voor detail heeft verzameld op haar reizen over de hele wereld.

De Hoffz Interior pop-up store is van vrijdag 23 juli tot zaterdag t/m 11 september geopend. Op maandag is de winkel gesloten. Van dinsdag tot vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 18.00, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie:
Hoffz Interior
info@hoffz.nl
www.hoffz.nl

Publicatiedatum: